Tiyatroda Evlilik Teklifi

 

Tiyatroda evlilik teklifi almam çok sıradışı ve unutulmayacak bir deneyim oldu. Sevgilim ve ben tiyatroya girmeyi çok severiz ve vakit buldukça sıklıkla tiyatroya gideriz ama bir gün bu çok sevdiğim yerde tiyatroda evlilik teklifi alacağım aklımın ucundan dahi geçmezdi, muhteşem bir andı ve bu muhteşem evlilik teklifini ileride çocuklarıma da büyük bir mutlulukla anlatacağım.

Sevgilimle her zamanki gibi tiyatroya gitmek için program yapmıştık. Buluştuk ve bu sefer her zaman gittiğimizden daha farklı bir tiyatro sahnesine gittik. Sevgilim bu akşam bu tiyatroda çok güzel bir oyun oynanacağını ve mutlaka bu oyunu izlememiz gerektiğini söyledi. Birkaç arkadaşımız da bizimle birlikte bu oyunu izlemeye gelmişti, hep beraber oyunun yapılacağı salona geçtik. İlginç bir şekilde salonda biz ve arkadaşlarımızdan başka seyirci yoktu. Koskoca salonda sadece biz vardık birde sürekli fotoğrafımızı çeken bir fotoğrafçı ve kameraman vardı. Muhtemelen oyunu çekmek için gelmişlerdi, oyun başlamadan önce de bizi çekiyorlar diye düşündüm ama sonra olayın çok farklı olduğu ortaya çıktı ☺️

Tiyatroda Süpriz

Salon bu kadar boş olduğu için oyun iyi değil mi acaba diye kendi kendime düşünüyordum. Derken oyuncular sahneye çıktı ve oyun başladı. Oyun başlayalı henüz 5-10 dakika olmuştu ve oynanan oyunun replikleri bana bir yerlerden tanıdık gelmeye başladı. Biraz daha izledikten sonra nereden tanıdık geldiğini hatırladım. Sahnede oyuncuların oynadığı oyun sevgilimle benim tanışma hikayemizin aynısıydı. Ufak bir şok yaşadım, tesadüf olabilir miydi bu diye düşünürken olan oldu ve birden sahnede volkanlar patladı, benimle evlenir misin pankartı geldi ve sevgilim dizlerinin üzerine çökerek bana tiyatroda evlilik teklifi etti. Mutluluktan ve şaşkınlıktan ağlamak üzereydim. Tiyatroda evlilik teklifi karşısında o kadar şaşırmış ve mutlu olmuştum ki kelimelerle ifade edebilmem mümkün değil.

Sevgilim gerçekten beni çok iyi tanıyordu, tiyatro yerine başka bir organizasyonla evlilik teklifi yapsaydı inanın bu kadar mutlu olmazdım. Tiyatroda evlilik teklifi ikimize ve ikimizin anılarına özel muhteşem bir evlilik teklifiydi.

 

Deniz Sümer

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved