Çırağan’da Doğum Günü

Sevgilimle birlikte Çırağan’da doğum günümü kutlamak harikaydı. Çırağan Sarayı’nın muhteşem atmosferi ve Boğaz’ın büyüleci manzarası eşliğinde Çırağan’da doğum günü geçirdiğim en güzel ve en romantik doğum günüydü.

Sevgilimle buluştuk ve normal bir restaurant ya da kafeye gideceğimizi düşünürken Çırağan Sarayı’na gidince çok şaşırmıştım. Çırağan Sarayı’nın kapısından içeri girmemizle birlikte sanki zamanda bir yolculuğa çıktım. Bu tarihi atmosferde, Boğaz’ın incisi Çırağan Sarayı’nda bulunmak tek kelimeyle büyüleyiciydi, hele ki Çırağan’da doğum günümü kutlayacak olmam tarif edilemez bir duyguydu. Yüzyıllar boyunca bu sarayda birçok padişah ve ünlü isim bulunmuştu, şimdi ise sevgilimle ben onların anıları arasında bu muhteşem sarayda doğum günümü kutluyordum. Bir an gözlerimi kapattım ve o eski günlere gittiğimi hayal ettim. Padişahların yaşadığı görkemli Çırağan’da doğum günümü kutluyordum…

Çırağan Sarayı’nda

Sarayın içinde bulunan restaurantta bize ayrılmış olan muhteşem bir masa bekliyordu. Masa çiçekler ve mumlarla eşsiz bir şekilde süslenmişti, zaten restaurantın atmosferi ve eşsiz Boğaz manzarası bile yeterliydi. Sarayın içindeki restaurantın dünyanın en iyi restaurantlarından biri olduğunu duymuştum ama daha önce gelme fırsatım olmamıştı. Sevgilimin Çırağan’da doğum günü sürprizi sayesinde, dünyanın en iyi restaurantlarından birinde eşsiz bir  Boğaz manzarası ve bu tarihi atmosferde yemek yeme fırsatına sahip olmuştum. Sevgilimle başbaşa kutladığımız Çırağan’da doğum günü benim için çok özel bir doğum günü oldu.

Doğum Günü Kutlaması

Yemekler birbirinden lezzetliydi, dünyanın en iyi restaurantlarından biri olmayı gerçekten hakediyor. Zaten sarayın ihtişamı, tarihi atmosferi ve eşsiz Boğaz manzarası bile tek başına yeterliydi. Dünyada bu atmosfere ve manzaraya sahip başka bir yer olduğunu zannetmiyorum. Birbirinden lezzetli Osmanlı mutfağına ait yemeklerimizi yedikten sonra, hayatımda yediğim en güzel doğum günü pastasıyla birlikte Çırağan’da doğum günümü kutlamaya devam ettik.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved