Tiyatroda Doğum Günü

Arkadaşlarımın harika sürpriziyle tiyatroda doğum günümü kutladık. Çok eğlenceli ve şaşırtıcı bir sürpriz oldu benim için. Arkadaşlarımla fırsat buldukça tiyatroya gitmeyi çok severiz, ama tiyatroda doğum günümü kutlayacaklarını asla tahmin edemezdim. Bu yüzden tiyatroda doğum günü benim tam bir sürpriz oldu.

Doğum Günü Kutlamaları

Tiyatroya gideceğimiz zaman genelde bilet işleri ben hallederdim ama bu sefer arkadaşlarım bana bile sormadan çok güzel bir oyun için bilet aldıklarını ve mutlaka benim de onlarla gitmem gerektiğini söylediler. Oyun için bilet aldıklarını söyledikleri gün de benim doğum günümdü. Ben normal bir tiyatro izleyeceğimiz düşünürken, oysa arkadaşlarımın planı tiyatroda doğum günümü kutlamakmış☺️ Tiyatroya gitmek için arkadaşlarımla buluştuk ve her zaman ki gittiğimiz tiyatro salonundan farklı bir salona gittik. Bu tiyatro salonunda çok özel bir oyun izleyeceğimizi söylediklerinde de herhangi bir soru sormadan normal karşıladım. Oysa ki çok özel dedikleri oyun bana özel hazırlanmış bir oyunmuş… Nereden aklıma gelebilirdi tiyatroda doğum günü sürprizi.

Doğum Günü

Arkadaşlarımla birlikte tiyatro salonuna geçtik ve oyuncular sahneye çıktı. Salonda bizden başka kimse yoktu, acaba kötü bir oyuna mı geldik diye düşünürken oyun başladı. İlk birkaç sahne çok tanıdık geldi, daha önce izledim mi ben bu oyunu diye düşünürken birden beynimde şimşekler çaktı. Sahnede oynanan oyun, arkadaşlarımla benim birlikte geçirdiğimiz komik anılardan oluşuyordu. Sahnede oyuncular bizim yaşadığımız olayları canlandırıyorlardı. O an neler oluyor diye bir şok yaşadım ve tabiki arkadaşlarıma sessizce neler olduğunu sordum. Biraz daha sabırlı olup oyunun bitmesini beklememi söylediler. Büyük bir merakla ve bol kahkahalarla oyunu izlemeye devam ettik. Gerçekten beraber çok komik anlarımız olmuş ve bunları tiyatro sahnesinde izlemek çok farklı bir duyguydu.

Oyun bitti ve oyuncular arka tarafa geçip ellerinde bir pankartla tekrar sahneye çıktılar. Pankartta ‘ doğum günün kutlu olsun Ebru’ yazıyordu ve aynı anda üzerimde konfetiler patladı. Şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemiyordum. Tiyatroda doğum günü kutluyordum ☺️ Arkadaşlarıma tam pastam nerede diye soracakken sahneye bir de üç katlı kocaman bir pasta geldi. Oyuncular ve arkadaşlarımla beraber pastayı kesip hep beraber afiyetle yedik. Tiyatroda doğum günü şimdiye kadar geçirdiğim en ilginç ve keyifli doğum günlerimden biriydi.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved