Sinemada Doğum Günü

Arkadaşlarımın sürpriziyle sinemada doğum günümü kutlamak çok keyifli ve eğlenceli oldu. Doğum günümü kutlamak için hep beraber program yaptığımızda sinemada doğum günü sürprizi yapmalarını beklemiyordum açıkçası. Bundan sonra hepimizin doğum gününü sırayla sinemada kutlayacağız muhtemelen. Bundan sonra arkadaşlar arasında yeni doğum günü kutlama konseptimiz sinemada doğum günü olacak sanırım ☺️

Arkadaşlarımızla uzun süredir beraber program yapmamıştık, doğum günüm bahanesiyle hep birlikte biraraya gelip program yaptık. Önce sinemaya gidip sonrasında bir yerlerde eğlenmeye gidecektik. Kutlamayı eğlenmeye gideceğimiz yerde gerçekleştiririz diye düşünürken, arkadaşlarım beni şaşırtan bir süprizle sinemada doğum günümü kutladılar.
Merakla izlemek istediğimiz bir film vardı, biletlerimizi aldıktan sonra patlamış mısırlarımızla birlikte sinema salonunda yerlerimizi aldık. Sinema salonu neredeyse tamamen doluydu. Film çok güzeldi ve ilk yarıyı büyük bir keyifle izledik. Filmin ilk yarısı bittiğinde ise perdede, şimdi çok keyifli ve özel, kısa bir film başlıyor kimse yerinden kalkmasın yazdı. Herkesin şaşırmış bir şekilde birbirine baktığına hatırlıyorum. Ve perdede benim bebekliğimden itibaren her yıl doğum günümde çekilmiş olan fotoğraflarım dönmeye başladı. Bu özel film benim içindi ☺️ Şaşkınlıkla perdeye ve arkadaşlarıma bakıyorum. Fotoğraflar bittikten sonra, kısa kısa videolarla ailem ve arkadaşlarımın doğum günüm için iyi dilekleri perdede gösterilmeye başlandı.
O kadar mutlu olmuş ve şaşkındım ki gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Çok düşünceli ve harika bir doğum günü sürprizi olmuştu, arkadaşlarımlarımın bunu yapmak nereden akıllarına gelmişti bilmiyorum ama sinemada doğum günümü kutlayarak beni şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başarmışlardı. Çektikleri videolar bile harika bir emek içeriyordu ve bunları sinema perdesinde bir sinema salonu dolusu insanla birlikte izliyor olmak muhteşemdi. Tabiki doğum günü pastamı da unutmamışlardı, video gösterimi bittikten sonra patlayan konfetiler eşliğinde doğum günü pastamı kesip afiyetle yedik. Sinemada doğum günü kutlaması hayatım boyunca unutamayacağım harika bir sürpriz oldu.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved