Boğaz’da Lüks Yatta Evlilik Teklifi, Neler Hissettirir?

Sizi anlayan, birlikte olduğunuz her andan keyif aldığınız, size baktığında gözlerinin içi gülen, dünyada ait olduğunuz tek yer onun yanıymış gibi hissettiğiniz hayatınızın aşkını buldunuz ve artık onunla mutlu bir yuva kurmak istiyorsunuz… Bu mutluluğa giden ilk adım, unutulmaz bir evlilik teklifi.
Hayatınızın aşkına, hayatınızdaki en özel insana onun ayaklarını yerden kesecek görkemli ve muhteşem bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız yatta evlilik teklifi en güzel seçeneklerden biridir. Lüks bir tekneyle, tarihten günümüze çok önemli bir konuma sahip olan İstanbul Boğaz’ında gezerken yatta evlilik teklifi almak her kadını mutlu edebilir. Boğaz’ın muhteşem manzarasına, bir de Boğaz köprüsünün üzerine lazerle yazılan evlenme teklifi eklenince hiçbir kadının buna hayır diyebileceğini düşünmüyoruz. Bu muhteşem atmosferde, tüm Boğaz da sizin bu özel anınıza şahitlik yapıyor olacak.


Sevgilinizin görebileceği en romantik ortamın yaratılması ve kendini peri bir masalında gibi hissedebilmesi için tekne mumlar, gül yaprakları ve birbirinden güzel dekoratif ürünlerle büyük bir özenle adeta bir gelin arabası gibi süslenir. Sevgilinizin bu muhteşem yata adım atması bile onu şaşırtmaya ve mutlu etmeye yetecektir. Bu muhteşem yatta Boğaz’da seyir halindeyken, size özel hazırlanmış enfes akşam yemeğinize bir de kemancı eşlik ettiğinde bundan daha romantik bir ortam hayal edemiyoruz. Bu ortamı hayalinizde canlandırdığınızda bile ne kadar harika olduğunu göreceksiniz. Yatta evlilik teklifini dört mevsim gerçekleştirebilirsiniz.

Organizasyonun düzenlendiği tekneler lüks kategoride olan yatlardır. Bu yatlarda kapalı alan ve ısıtma sistemi bulunduğundan, kış aylarında ya da soğuk ve yağışlı havalarda da gönül rahatlığıyla evlilik teklifinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sadece bu gibi durumlarda dikkat etmeniz gereken tek şey seçeceğiniz teknenin boyutu olabilir. Rüzgarlı ve yağışlı havalarda, denizde daha yoğun dalga olmasından dolayı küçük bir yat tercih ederseniz normalden daha fazla sallantı yaşamanıza sebebiyet verebilir. Bu da tabi deniz tutması ya da korku gibi bir çok duruma sebebiyet verebilir. Bu mutlu gününüzde böyle bir tatsızlık yaşamamak adına, özellikle kış aylarında ya da yağışlı bir havada yatta evlilik teklifi yapmayı planlıyorsanız büyük bir tekne seçmenizi tavsiye ediyoruz. Büyük bir teknede, küçük tekneye göre sallantıları çok daha az hissediyor olacaksınız.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved