Sapphire’de Doğum Günü

Sapphire’de doğum günümü kutlayarak rüya gibi bir doğum günü geçirdim. Sapphire’de doğum günü kutlaması sevgilimin benim için organize ettiği mükemmel bir sürpriz oldu. Muhteşem bir atmosfer ve manzara eşliğinde, yerden metrelerce yükseklikte başbaşa romantik bir doğum günü kutlaması oldu.

Sevgilim doğum günüm için sürpriz hazırladığını söylediğinde bu kadar güzel bir yerde bu kadar romantik bir kutlama olacağını düşünmemiştim. Bu kadar yüksek bir binanın en üst katlarında birinde doğum günümü kutluyor olmak çok güzeldi. Sanki gökyüzündeymişiz gibiydi ve tüm İstanbul ayaklarımızın altındaydı. Gözlerimizi kamaştıran eşsiz bir İstanbul manzarasına karşı Sapphire’de doğum günümü kutluyordum.

Süpriz Kutlamalar

Bu manzaranın yanı sıra içeride de gözümü ve ruhumu doyuran muhteşem bir atmosfer vardı. Restaurantta benim için, doğum günüme özel olarak hazırlanmış harika bir locada romantik bir akşam yemeği bizi bekliyordu. Yerler güller ve mumlarla donatılmıştı, kartpostallık manzaraya sahip olan cam kenarındaki masamız da yine güller ve birbirinden şık şamdanlarla donatılmıştı ortam çok romantikti. Bütün gece boyunca sadece bizimle ilginen özel bir garson servis yaptı. Sevgilim Sapphire’de doğum günüm için herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüştü. Böyle harika bir ortamda ve muhteşem bir manzara eşliğinde yemek yiyor olmak sanırım yemekleri iki kat daha lezzetli yapıyordu ☺️ Yemekler hayatımda yediğim en lezzetli yemeklerdi.

Tabi sevgilim herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüğü için yemek boyunca bir de kemancı bize eşlik etti. Herşey o kadar muhteşem ve romantikti ki Sapphire’de doğum günü kutlamasının üstüne çıkabilecek bir doğum günü düşünemiyorum. Büyük bir keyifle akşam yemeğimizi yedikten sonra sıra hediyeme ve doğum günü pastama geldi tabi ki☺️Yine harika bir pasta seçimi yapmıştı sevgilim ve pastayı da yerden metrelerce yükseklikte bu muhteşem manzara ve keman eşliğinde kesmek harika bir duyguydu.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved