Teknede Evlilik Teklifi

Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir teknede evlilik teklifi aldım. Benim için çok güzel ve büyük bir sürpriz oldu. Sevgilimin teknede evlilik teklifi için çok özlediği her halinden belliydi ve beni gerçekten mutlu edecek ve şaşırtacak bir sürpriz oldu.

Bana bu güzel yaz akşamında farklı birşey yapalım, tekneyle boğaz turu yapalım demişti ben de kabul ettim. Fakat ben herkesle beraber normal tur teknelerine bineceğimizi düşünürken birden kendimi son derece şık ve lüks bir teknenin önünde buldum. Ne olup ne bittiğini anlaman kendimi bu lüks teknenin içinde buldum. Kaptanımız bizi karşılamış ve tekneye binmiştik. Yerler gül yapraklarıyla donatılmış, tekne balonlar ve ikimizin fotoğraflarıyla süslenmişti. Teknenin arka tarafına geçtiğimiz de ise yine çiçekler ve mumlarla donatılmış bir masa bizi bekliyordu. Şaşkınlık ve mutluluktan neredeyse konuşmayı unutmuştum. Fonda slow bir şarkı çalıyordu, atmosfer çok romantik ve büyüleciydi.

Teknede Evlilik Teklifi

Teknede Evlilik Teklifi

Bu romantik ortam beynimin çalışmasını da durdurmuş olacak ki teknede evlilik teklifi alacağım aklımın ucundan bile geçmedi. Sanırım tanışma yıl dönümümüz ve ben yine unuttum diye kendi içimde düşüncelerle boğuşuyordum. Erkek arkadaşım bu konularda benden çok daha iyidir ve benden daha romantiktir. Her sene tanışma yıl dönümümüzü, sevgililer günü gibi diğer önemli günleri kutlar ve bana güzel sürprizler yapar. Ben ise her zaman bu günleri unutan kişi olurum 😔

Ben hala ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, romantik yemek masamıza oturduk ve yemek servisiyle birlikte boğaz turumuz da başladı. Herşey harikaydı… Güzel bir yaz akşamı, muhteşem Boğaz manzarası eşliğinde lüks bir teknede boğaz turu yapıyorduk. Bu romantik atmosferde akşam yemeğimizi yerken, sevgilim bana birşey göstermesi gerektiğini söyledi ve teknenin ön tarafına geçtik. Köprünün altına gelmiştik ve bana yukarı bakmamı söyledi. Kafamı kaldırıp köprüye baktığımda büyük bir şok daha yaşadım. Köprünün üstünde lazerle ‘Seni seviyorum Begüm benimle evlenir misin’ yazıyordu. O esnada sevgilim dizlerinin üzerine çöktü ve bana yüzüğü uzatarak  evlilik teklifi etti. O kadar büyüleyici ve romantik bir andı ki teknede evlilik teklifi aldığımda mutluluktan ağladım.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved