Ormanda Evlilik Teklifi

Sevgilim bana ormanda evlilik teklifi yaparak, en sıradışı akla gelmeyecek evlilik tekliflerinden birini gerçekleştirmiş olabilir. Doğada vakit geçirmeyi çok severiz ve güzel havalarda sık sık birlikte ormanda yürüyüşe gideriz, hatta sırf bu doğa yürüyüşleri için şehir dışına farklı yerlere gitmişliğimiz var ama ormanda evlilik teklifi alacağım asla aklıma gelmezdi. Sevgilim de ben de doğanın kucağında olmaktan büyük bir keyif alıyoruz, neredeyse bütün bir günü ormanda geçiriyoruz ya da hafta sonları çadırlarımızla ormanda kısa süreli kamplar yapıyoruz. Ormanda ve doğayla iç içe olmak ikimize de huzur veriyor.

Bir hafta sonu yine ormanda yürüyüş yapıp, sonrasında uygun bulduğumuz bir yerde kamp yapmaya karar verdik. Kuşların cıvıltıları ve bol oksijenle her zaman ki gibi çok güzel bir yürüyüş bizi bekliyordu. Bunlara ek olarak beni bekleyen başka bir şey daha varmış o da ormanda evlilik teklifi ☺️Her zaman ki gibi büyük bir keyifle ve merakla yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Hava yavaş yavaş kararmaya başlamıştı ve kamp yapabileceğimiz uygun bir yer bulmamız gerekiyordu. Sevgilim buralarda kamp için uygun bir yer bildiğini ve oraya gideceğimizi söyledi.

Evlilik Teklifi

Yaklaşık 15-20 dakika daha yürüdükten sonra dediği alana ulaştık ve ilk şaşkınlığımı yaşadım. Alanda 4-5 tane çadır kurulmuştu ve bir de çardak vardı. Hepsi göz alıcı bir şekilde minik ışıklarla süslenmişti. Ve tabi bir de ağaçların arasında çiçeklerle süslenmiş muhteşem bir salıncak vardı. Ormanın içinde sanki bilmediğimiz bir büyülü kapıdan geçip buraya gelmiş gibiydim. Tam sevgilime neler oluyor diye soracakken çadırların içinden arkadaşlarımız çıkıp bir pankart açtı.Beynim ve zaman durmuş gibiydi, pankartı okuyabilmem bile sanırım dakikalarımı aldı. Pankartta ‘seni seviyorum, benimle evlenir misin’ yazıyordu. Şaşkınlıkla sevgilimin yüzüne baktım ve beni salıncağa oturtup önümde diz çökerek bana muhteşem bir şekilde ormanda evlilik teklifi etti. Ortam, organizasyon, arkadaşlarımız, her şey tek kelimeyle harikaydı. Ormanda evlilik teklifi tam ikimize göre bir teklifti ☺️ Sevgilimin ormanda evlilik teklifinden sonra arkadaşlarımızla hep beraber o muhteşem ortamda keyifli bir kamp yaptık. Hayatımda geçirdiğim en özel ve en büyüleyici hafta sonuydu.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved