Kumsalda Evlilik Teklifi

Evlilik teklifi, hiç şüphesiz çiftlerin en özel ve en önemli günlerinden biridir. Bu özel gün için çiftlerin zevklerine göre birçok farklı seçenek bulunmaktadır, bunlardan biri de kumsalda evlilik teklifi…Denizi ve sahilde olmayı seven romantik çiftler için kumsal en güzel seçeneklerden biridir. Özellikle sık sık kumsalda yürüyüşe çıkan bir çiftseniz, kız arkadaşınız onu kumsalda yürüyüşe çıkmayı teklif ettiğinizde evlilik teklifi edebileceğinizi aklına bile getirmeyecektir ve onun için tam bir sürpriz olacaktır.

Kumsalda Evlilik Teklifi

Kumsalda Evlilik Teklifi

Bu özel gününüzde sevgilinizle başbaşa olmak ve etrafınızda başka hiç kimsenin olmamasını istiyorsanız, kumsalda evlilik teklifi tam size göre…Size özel olarak kapatılmış olan kumsalda sadece siz, sevgiliniz ve dalgaların sesi olacak… Teklifinizi akşam saatlerinde gerçekleştirmek isterseniz, bu özel anınıza ay ve yıldızlar da gökyüzünden şahitlik edecek. Kumsal, dalgaların sesi, ay ve yıldızlar… Bundan daha romantik ne olabilir.

Ayrıca kumsalda size özel hazırlanmış olan, çiçekler ve mumlarla donatılmış masanızda muhteşem bir yemek sizleri bekliyor olacak. Yemek masanıza giderken, kumların üzerinde etrafı mumlarla ya da fenerlerle süslenmiş olan kırmızı halıda yürürken kendinizi bir rüyaydaymış gibi hissedeceksiniz. Yemeğiniz esnasında muhteşem ezgileriyle size eşlik eden kemancılar da bu romantik ortamın büyüsünü arttıracak. Tamamen size ayrılmış olan ve romantik dokunuşlarla süslenmiş bir kumsal, her kadını kendini romantik bir filmin içindeymiş gibi hissettirip mutlu edecektir. Kumsalda organizasyonumuz, özellikle kış aylarında mevsim koşullarından dolayı pek uygun değildir. Bu özel gününüzün en güzel şekilde gerçekleşebilmesi için ilkbahar ve yaz mevsimi daha uygun olacaktır.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved