Kız Kulesi’nde Doğum Günü

Sevgilimin sürprizi sayesinde Kız Kulesi’nde doğum günümü kutladık ve geçirdiğim en harika doğum günlerinden biri oldu. Boğaz’ın ve Kız Kulesi’nin muhteşem atmosferinde Kız Kulesi’nde doğum günü ayrıca geçirdiğim en romantik doğum günüydü.

Kız Kulesi

İstanbul’da yaşıyor olmama rağmen daha önce hiç Kız Kulesi’ne gitmemiştim, gerçi sahilde oturup Kız Kulesi’ne karşı çok çay içmişliğim vardı ama bir türlü gitme fırsatı bulamamıştım. Bu kadar harika ve büyüleyici bir yer olduğunu tahmin etmezdim. O gün sevgilimle buluştuk ve bir kafede pasta keserek doğum günümü kutladık, etrafta dolaştık ama bu asıl kutlama değilmiş önden aperatifmiş ☺️ Asıl kutlama doğum günü sürpriziymiş. Akşamüstü Kız Kulesi’ne karşı sahilde keyifle çaylarımızı içerken, sevgilim birden Kız Kulesi’ne gidip ikinci çaylarımızı orada mı içsek dedi ve ben de kabul ettim tabii. Doğum günümü zaten kutladığımız için başka bir  sürprizi beklemiyordum, gerçekten çay içmeye gittiğimizden düşündüm.

Kız Kulesi

Güzel bir yaz akşamıydı ve hava yavaş yavaş kararmaya, her yerde ışıklar yanmaya başlamıştı. Kız Kulesi’de yanan ışıklarıyla denizin ortasında muhteşem bir şekilde parlıyordu. Sahilden Kız Kulesi’ne giden teknelere bindik ve kısa süreli keyifli bir yolculuktan sonra Kız Kulesi’ne geldik. İlk sürpriz tekneden indikten sonra gerçekleşti, yolda yürürken bir kaç tane volkan ve konfeti patlattılar çok anlam veremedim her geleni böyle karşılıyorlar herhalde diye düşündüm ☺️ Kız Kulesi’nin içine girdiğimizde ise asıl sürpriz beni bekliyordu. Kız Kulesi’nde doğum günü sürprizi. Restaurantın içine girdiğimizde ”doğum günün kutlu olsun Merve” yazan uçan balonlar beni karşıladı. Cam kenarında ise bizim için ayrılmış ve mumlarla çiçeklerle süslenmiş mükemmel bir masa bizi masa bizi bekliyordu. Masanın kenarlarında da yine doğum günü balonları vardı. Bu sürpriz karşısında çok şaşırmıştım. Çay içmeye geldiğimizi düşünürken Kız Kulesi’nde doğum günümü kutlayacaktım. Kız Kulesi’nde doğum günü sürpriziyle, sevgilim beni gerçekten şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başarmıştı. Cam kenarındaki masamızın manzarası, atmosfer, yemekler, herşey o kadar harikaydı ki kendimi peri masalındaymışım gibi hissettim. Kız Kulesi’nde doğum günü sürprizim unutamayacağım doğum günlerim arasında yerini aldı.

kobalt-logo

İletişim

Örnek Mahallesi Dumankaya İkon Sitesi

No13 Daire 14 Ataşehir İstanbul

+90 544 322 36 38

+90 216 467 83 66  10:00 -18:00

info@kobaltevent.com

Hafta İçi 10:00 am - 6:00 pm
Hafta Sonu: 10:00 am - 4:00 pm

Copyright 2004-2024 Kobalt Event ©  All Rights Reserved